Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDERBART




Det är så underbart
just nu
att det finns
nån som du
med kärlek
så stor
överallt
och där du bor
och
du älskar mej
underbart
om inte
så säg,,,

Jag njuter och mår
och hoppas att jag får
leva så här
så länge jag lever
så länge jag lär
Jag älskar dig
min dam
som på mig tror
var jag än bor



© e-poeten




Fri vers av e-poeten
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-19 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e-poeten
e-poeten