Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glas och kras



Vin i glas
Utan retur
Kärlek i kras
Förr i dur
Men nu samma väg
En gångs kärlek utan pant
Korkad som en flaska
Kärleks läppar smaska
Suga och smaska på nya…
Läppar på en fjant

Men vinet trampades innan
Det tappades upp
Kärleken trampades på
Och granskades
Under lupp innan
Det blev en mupp
Som sagt…
Kärleken som hon underlagt
Sej
Visade sig vara en
Av de många i en skara
På….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger
Publicerad 2011-08-20 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO