Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du egentligen




Vem är du egentligen?
Du som säger en sak men
Så lättvindigt gör en annan
Och försvarar den…

Talar om kärlek
Så lätt om andras
Kommer med påståenden
Om vad andra, ska ha gjort

Vissa har du hjälpt
Dej själv kan du inte hjälpa sa man, då
Vissa kan du förstå och förlåta
Andra vägrar du detsamma

Många är de som du
Kan känna med
Men dej förstår man inte
Det kanske är bara

Pulverempati
Pulversympati
Känsla för det som blåser
Rinner eller sugs in…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-20 08:32



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Pulversympati....härligt ord
på en tråkig egenskap
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO