Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du


Vem är du
Vad vill du
Du är som balsam på min såriga hud
Och ibland som renande svidande sprit

Som vin i min törstande strupe
Rinner ner och ger
Lust för mer
Du är ett vin som gör mej till
Missbrukare

Jag vill bruka dej, miss
Men du är den absolut minsta miss
Jag har i mitt liv
Du är en träff

En hit
En förstaplats på listan
En tio-i-topp
Utan möjlighet till flopp


Ett fånigt leende
På mina läppar
Säger mer än 1000 av min ord
Du är tackan av guld
I min hjord
24 karat




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-20 16:00



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
tycker om sista delen..mixen av fånigt leende och guld..
2011-12-20

  SagaArt VIP
kärlek ger ett underbart leende på läpparna. Fin text.
God Jul!
2011-12-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO