Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var tionde svensk har ett vapen



Var tionde svensk har ett vapen
Påstår regeringen
Och nu vill ”regeringen”
Att de ska bli mindre

Som om dessa vapen skulle vara lämpliga
För nån idiot som vill skjuta
Exempelvis ungdomar

Men att 10 anställda av 10
Inom regeringen med omnejd
Har för mycket betalt
Och framförallt för bra förmåner
Och pensioner

Det kommer att drabba ungdomen
Innan de blivit pensionärer själva
Det vill regeringen inte göra nåt åt
Inte prata om
Inte ens yppa nåt om
Men dessa fakta, vet vi säkert…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 190 gånger
Publicerad 2011-08-20 20:22



Bookmark and Share


  LassO
Sällan som jaktgevär är inblandade i mord eller gatu fighter... det gör varken tilll eller från, men de begriper dom inte, de som sitter och har så bra betalt... överbetalt, för länge...
2011-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Vad hjälper det om vapnen blir mindre.
Ska man byta k-pistar mot Beretta?
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO