Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utöja



Utöja
En dålig Norge historia

Den sämsta man hört
Nånsin…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-20 08:50



Bookmark and Share


  LassO
Har fått några dumma kommentarer om denna dikt den sämsta var att jag "rättfärdigar" det som hände, vilket inte bara är osant, utan helt vansinnigt påstående. Men "framgång går före fall" en norsk stat med framgång p gr av en enda sak OLJA slår sej "alltid" storvulet för bröstet men även inom ett "bra" land, vilket visade sej, så finns det ändå problem. Den stöddiga inställningen får sej en törn, av att "inte ens Norge är fritt från problem" det är den dåliga norge historien som inte bara är tragisk utan sorgsen dessutom. Alltid tragiskt när oskyldiga drabbas och än mer,ungdomar, som inte får leva sitt liv. Men det var alltså en inomlands uppväxt typ som ställde till allt, inte ens "norge" är föskonat detta, även om de själva ville se sej som det perfekta landet! (och tragiskt också att vissa läser som fan läser Bibeln)
2011-08-21

  Mats Henricson
Håller ändå med Walborg, smaklöst !
2011-08-20

  LassO
Men det var inget skämt, utan en dikt,tyvärr verkar både media och andra "frossa"i det... ville ge det en annan "vinkel", ett annat perspektiv
2011-08-20

  walborg
respektlöst skämt
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO