Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellanösterns svenska röster...



Israeler dör, inte
Verkar det som
Om man ska lyssna på nyheterna i Sverige

Väldigt märkligt….
Det är tydligen bara Palestinier som dör
Enligt svensk media i alla fall




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-20 09:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Larz Gustafsson
2011-08-26

  LassO
Tyvärr så har du helt fel Mats, t ex gödningsmedel som Israel genom avtal är tvingade att ge till Palestina kommer många ggr tillbaks i form av raketer somskjuts in och exploderarpå Israels mark, i städerna mest då. SEN finns det många varianter på detta som om nämns, men stordelen av media är, propalestinsk, i vårt och närliggande länder. Så man är mer intresserad av att skjuta raketer än att föda sin befolkning, kan man säga.
Men problemet är inte enkelt, medges ingen är oskyldig...
2011-08-20

  Larz Gustafsson VIP
HAMAS-media.
2011-08-20

  Larz Gustafsson VIP
MYCKET bra skrivet, L!
Massmedias mellanösternrapportering är mycket subjektiv.
2011-08-20

  Mats Henricson
Vilket prat ! Massmedia redovisar även när bomber från Al Fatah eller Hizbollah landar i Israel . Det är bara det att den israeliska behandlingen av palestinier, där judarna utgår från att ALLA palestinier är terrorister , gör att de göder de arabiska terroriströrelserna ! Snacka om att binda ris för egen rygg !
Detta oreserverade och lomhörda stöd för Israel bekymrar mig oerhört !
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO