Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att känna med.......




Medkänslan.......

När du har skadats av livet

Vill jag hålla dej nära

 

När du inte orkar stå upp själv

Vill jag stötta dej på vandringen

 

När dina steg inte längre

tar dej framåt

Vill jag vandra brevid dej

 

När ditt hjärta gråter

Vill jag torka dess tårar

 

När sprickorna i hjärtat blir för stora

Vill jag laga det med min kärlek

 

När hela du skälver i grunden

Vill jag hålla om dej och viska de tysta orden

 

De av kärlek

 

 

 




Fri vers av Anira
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-08-20 10:48



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
medvarande

hjärtvingar
2011-08-27

  Maj-Lis VIP
Vackert och trösterikt
Tack
2011-08-20

  queenia
.. det är sådana som du,
med medkänslan som får
livet faktiskt att gå runt!

Tack!
2011-08-20

    AA VIP
Vackert.
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira