Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan till en smekning



Det var så länge sedan, en smekning rörde vid min hud. Värmen från en annan, sakta strykas. Sakta slå rot, i en längtan som aldrig sover. Den har varit vaken, så länge nu.
Ser mina händer hålla om varandra, som i hypnos flyta över varandras ryggar i en dans. Till ett musikstycke bara de kan höra. De smeker varandra och vill inte bli avbrutna, jag kan inte hindra dem. Jag kan bara se på.
Ibland lämnar de varandra, om än för en kort stund – så lämnar de varandra för att långsamt glida längs med arm, skuldra och hals. Över mage, höft och lår. De delar med sig av sin dans, sin ömhet. Och jag kan inte annat än att se på. Vill inte att de ska sluta.

Men önskar att dessa händer, mina händer – var någon annans.











Fri vers av Baystream
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-20 11:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gråter över ensamheten i texten...men jublar över förmågan
2011-10-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker i sin sorglighet.
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream