Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha tid

Ibland får jag för mig
att jag skall betrakta mitt skrivande
utifrån

läsa text efter text och fråga
om det är någon mening med dem

men så tänker jag
bättre att vara i strömmen av ord
än utanför

att kritisera värdera
och kanske censurera
är jag inte så bra på

och egentligen har jag inte
tid




Fri vers av stenhur VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-20 13:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Klokt beslut.
2011-08-21

  walborg
Håller faktiskt med Dig - låter mig stimuleras av texter jag läser och jag behöver bara ta ansvar för vad jag själv publicerar.
2011-08-20

    ej medlem längre
Skön och konstruktiv slutsats! :-)
2011-08-20
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP