Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjock, dum och kärleksfull

Vänligt frustande i örat
stora dumma ögon med felvridna pupiller
tittar uppmanande på mig
ber om lite ömhet
jag sitter på huk i hagen
och trasslar ut barr ur den ulliga pälsen
du tuggar monotont




Fri vers av
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-20 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående