Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlekens tårar

Såg dina tårar falla på andra sidan rutan..

såg hur du bönade o bad mig stanna

hur du sa att jag skulle lämna dig för alltid

La min hand mot rutan

önskar jag kunde sträcka mig och torka dina tårar

såg ut genom fönstret det var grått

stjärnorna brukar alltid lysa men ikväll var det grått

sa att det var för att du var ledsen och att du inte borde gråta mer

för varje tår jag såg falla från dina kinder sprack mitt hjärta i tusen bitar till

berätta det för dig, du sa det var sanningens tårar

men det var mer än så..

det var vanmaktens tårar..

ensamhetens tårar...

sorgens tårar...

men främst var det..

kärlekens tårar..




Fri vers av Manic_Gambler
Läst 649 gånger
Publicerad 2006-01-06 02:18



Bookmark and Share


  ankii
vacker.. man verkligen känner orden inom sig när man läser dem...
bra ;)
2006-01-14

  Lilla trollet
"Såg ut genom fönstret det var grått,
stjärnorna brukar alltid lysa men ikväll var det grått,
sa att det var för att du var ledsen och att du inte borde gråta mer,
för varje tår jag såg falla från dina kinder sprack mitt hjärta i tusen bitar till, berätta det för dig, du sa det var sanningens tårar."

Detta tar verkligen tag i mig men det beror nog på att det var mina tårar som föll nerför kinden, mina känslor, min saknad efter dig. Du får ner orden så bra, speciellt i denna Mathias!

Förstår inte hur någon kan betyda så mycket för en på kort tid, okej, vi är jätte bra polare men ändå. Jag är så ledsen för att du ska åka bort några månader men åh, Mathias, jag kommer sakna dig grymt mycket! Dina ord, dina kramar, framför allt att du finns där..



Med två enkla ord..

Min själ
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Manic_Gambler
Manic_Gambler