Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du verkligen kände mig skulle du veta att...

pengar inte lindrar smärtan

att tiden aldrig läkt mina sår bara gjort dom till ärr

du skulle veta

att det finns blod på vägen jag gått och det inte bara är mitt

om du verkligen kände mig skulle du veta att

jag har brutit många löften

sårat hjärtan

men ändå gått vidare..

om du kände mig skulle du veta att

jag känner mig ensam bland tusen

att jag gråter mig till sömns när andra sover sött

att jag drömt om min död och ibland önskat den

att jag drömmer om att vara nån annan

om du kände mig skulle du veta att min enda dröm är omöjlig

och att det krossat mitt hjärta

om du verkligen kände mig skulle du veta att

min största rädsla är att bli ensam igen...




Fri vers av Manic_Gambler
Läst 490 gånger
Publicerad 2007-03-21 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manic_Gambler
Manic_Gambler