Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
första haiku vet inte ens om det e en haiku men vill ha kommentar gärna


det rinner ur mina händer



viljan att kämpa

orken att kämpa

tid är min fiende

tålamod min rival

och dom alla,

rinner ur mina händer som sand.




Bunden vers (Haiku) av Manic_Gambler
Läst 526 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-30 22:01



Bookmark and Share


  intoxia
underbar.
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Manic_Gambler
Manic_Gambler