Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blodet säger att jag vann men mitt hjärta att jag förlora

Minns ingenting..

jag var full

något hände igår

tomma ord i en lika tom diskussion

ett blåmärke vittnar om ordens makt

men blodet på mina knogar säger att jag vann

blodet på min tröja är inte mitt

jag vann

igen..

men varför säger mitt hjärta...att jag förlorade?




Fri vers av Manic_Gambler
Läst 498 gånger
Publicerad 2007-02-10 16:48



Bookmark and Share


    Cammo
jag har verkligen inte ord att beskriva vad jag känner.
Verkligen jätte jätte bra skrivet
2007-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Manic_Gambler
Manic_Gambler