Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholmsnatt - skyldig till många tårar

.

Neonskyltarna sitter sönderdrogade
och rökförgiftade och blinkar förvirrat
ovanför den lätt alkoholpåverkade gruppen av människor
som väntar på att få komma in
och kunna påbörja kvällen
dom så starkt kommer ångra
när solen åter tagit klockan i sin ägo




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-20 21:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nog är det så.Där spriten går in går vettet ut.
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna