Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala kris


Tala kris
Så skapar man kris
Fortsätt tala kris
Så kan den fortsätta

De 400 vill att priser ska sjunka
Wallenberg och company
De har alltid tjänat på kriserna
Tacka för det
De är ju med och skapar den/dem
Bestämmer tiden
Och när den ska sluta…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-20 22:12



Bookmark and Share


  Julio VIP
Jacob wallenberg var med i Bilderberg mötet 2011 i schweiz..lite fishy är det nog
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO