Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KK som i knarkknull

Såhär, sa hon, såhär får det bli, hon vände ryggen mot Och aschlet… hon visste att han skulle glo, trots att det med årens gång blivit både plattare och hängigare därbak.
Men knarket gjorde henne kåt, visst knark var sånt, kåtheten blev, het, hetta, i kroppen och vissa delar blodfylldes och lusten ökade, ikapp med hur det rann till..

Han hade sagt det en gång, när de satt tillsammans, han hade sagt, ”jag vill knulla nu” hon sa ifrån först men sen så, ställde hon sej, knäppte upp och släppte ner sina jeans, lät honom få komma till. Hon tänkte att ”icke naken så” eller vad man ska kalla det, hon försökte att inte visa sina bröst, eller kyssas på det viset.. men hon fick sitt och snart nog så letade sej händerna in under den tjocka tröjan och t shirten, hon försökte verkligen att inte låta han komma dit men sen så…

Hans händer ”hamnade där” han smekte hennes bröst, knådade, lekte med hennes bröstvårtor mellan fingrarna på ett sätt som hon aldrig tänkt. Så småningom så vart det rutin, att de träffades, sköt i sig lite för att sen, knulla vilt, hämningslöst, i sängen och när hennes kille ringde så svarade hon aldrig. I alla fall inte då, eller strax efter, men då hon svarade så sa hon att hon älskade honom. Hon ljög inte, hon älskade, men var mer kåt än kär, missbruket ställde kroppen i såna problemställningar.

Hon anade att en dag skulle hon kunna få sona, för missbruket, eller för otroheten, hon trodde dock att hon skulle slippa råka illa ut, för båda sakerna…. Och hon älskade, att bli påsatt i samband med sitt missbruk, att vara hög och bli riktigt påsatt, de hade försökt med flera och eftersom de tog båda viagra och pulver så kunde de hålla på i timmar, en hel natt var inte omöjligt, 2 st löste av varann och ibland samtidigt, båda bak och fram, var inte alls, sällsynt numer…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 199 gånger
Publicerad 2012-06-06 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO