Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulver



Pulversympati ett slags känsla, för
Vad man ska ta i
Och med
Pulver in
Känslor ut
Pulvret är det som
Ska ”ersätta” vänskapen

Små pulvermänniskor går runt
Och känner med varann
Bara för att man inte bryr sej om
Nåt annat än sitt pulver
Och kärleken
Mänskliga känslor och allt
Pulvriseras bokstavligt talat
Allt som betyder nåt är sprutor
Tabletter och sånt som dammar


Och dammluckan är stängd
Både för in och ut
Så vattnet ligger still och surnar
Blir gammalt och slutligen
Dött…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger
Publicerad 2011-08-21 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO