Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spartider för de som har de andra lider




Stående under
Sparbankseken
Delar man nu ut sista leken
Där finns inga ess eller kungar
Bara fala damer och knektar
Kåkar som gungar och stege endast
För de som har råd, förr
Vi andra får suga på ramarna
Fjärran från nån bank bok
Mer likt en pank tok
Sitter ”myntrik” och säger snablar
När koppar slantarna blir kablar
Som vattenfall och de andra pungslår oss med
Lurar oss med besked…
För varje volt de ger
De borde själva haft flera volter
Med besked, inne på kåken




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-21 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO