Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick lite mysko mail om en dikt förut men denna skrev jag nån dag efter dådet, "vem säger nåt annat"? VEM säger emot`?


Så överens de kan va men vem säger emot?




SSU och MUF
CUF och BLUFF
RUFF och Fia med KNUFF
Och alla andra som kallar sej ungdomsförbund eller nåt

Är ”rörande överens” om att
Det som hände i Norge
Är för djävligt helt enkelt
Bombdåden är illa nog

Men vem fasen säger emot?
VEM fasen utom en tokig dåre
Som verkligen är en dåre
Galen Norsk helt enkelt…



OCH de kanske finns fler
Och inte bara norskar….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger
Publicerad 2011-08-21 12:25



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Men kan vi lita på SÄPO ? Näppeligen.... , vem VET hur långt högerut de rör sig ? OK, de registrerar rassar men de gör det kanske bara för att de MÅSTE, anarkister jagar de ( med rätta , iochförsig !) mer än gärna ! Samma (också befogat !) beträffande extremvänstern !
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO