Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppgiften fanns i media under juli, hade inte internet då så den kommer lite sent (info för de som brukar gnälla om källa, för kritiken)


Socialstyrelsen konsumerar



Socialstyrelsen informerar
Cheferna där kostade 9 000 kr per chef
Så fula är deras chefer alltså
Då fick man 3 bilder
Och ”rättigheterna” till dessa
”i två år”
Som om dessa rättigheter skulle va nåt
Att ha….

Lotta Magnusson, enhetschef på
Slös, nej förlåt
”kommunikationsavdelningen”
säger detta
”Väl investerade pengar”
Anser hon…
HON TORDE vara rätt ensam om att tycka det
Man kan undra, hur mycket av dessa stålar
Som kommit på ”avvägar”?

Eller hur mycket idiot man ska vara
För att bli just ”kommunikationschef”
På socialstyrelsen
Hur mycket dårskap rekomenderas
Enligt socialstyrelsens ”råd”?
”6-8 kakor knark” per dag eller nåt?
Så bara bilderna på socialstyrelses chefer
Kostade nära en halv miljoon
(Undra på att det inte finns pengar)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-21 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO