Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snikenheten


Snikenhetens makt
Över människan

Är total för de som upplåter
Sin själ för detta

Att bara gör för en själv väl
Då är medmänsklighet akilleshäl




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-19 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO