Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling! Vad har du nu bara gjort med mig

eftersom jag känner såhär
Så konstlad och tillgjord
Som om hela mitt riktiga jag bara vore som tillintetgjord
För den som jag ser på i spegeln är inte jag
Så det där måste bara vara någon annan
För det som jag tittar på nu kan väl knappast
vara någonting bra

Älskling!
Varför måste du hela tiden bara försöka förändra mig
För är du inte nöjd med den jag är?
Ja, jag den där som avgudar marken som du går på
Ja, jag den där som håller dig så kär
Så varför räcker det inte med att jag bara säger till dig, att jag älskar dig
Dig och ingen annan
För varför räcker det inte med att jag bara lovar och svär?
För snart så börjar jag att tröttna på dig
och alla dina så kallade begär
För nu när jag tittar på mig själv i spegeln, så är inte jag den där
Vem det där nu är?

Älskling!
Vad har du nu bara gjort med mig…

Ken Cassel
21/8-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-21 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel