Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskspel faktiskt eller fucktiskt



SITTER DU NU
Nöjd
Spelat ut sista kortet
Knekt

Man kan ju knappast kalla det
Dam
Du hade ruter
Och hjärter
Jag var din kung

Sa du
Du var min dam
Sa du

Men det blandades om
Sumlades runt
Ny giv
Spader
Men klöver kom aldrig till min hand
De behöll du själv…

Och du horade med
En knekt
Han fick klättra på din stege
Ha sex i din kåk
Du höll inte ens färg




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-21 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO