Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om mitt liv


Sagan om mitt liv är
Att man sällan får en
På kroken
Minst två

Har jag ett jobb men vill byta
Så får jag 2 erbjudanden
Om jag dejtar en tjej
Så får jag 2

Om jag söker en bil att köpa
Så får jag nys på 2 likvärdiga
Så man står som åsnan
Mellan 2 hötappar…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-23 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO