Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sent ute



Republikaner har kört
USA:s ekonomi i botten
Nu vägrar de att ta samhällsansvar

USA behöver inga yttre fiender
De har ju republikanerna
Som fortfarande verkar tro att de
Kämpar mot Warzawa pakten




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-21 17:21



Bookmark and Share


  Morgall
Mycket bra!
2011-08-21

  Larz Gustafsson VIP
USA har sågat sönder den gren de själva sitter på.
På sådd kommer skörd.
2011-08-21

  Mats Henricson
I denna fråga är vi rörande överens ! En mycket KLOK reflektion !
2011-08-21
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO