Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fejkligheten som det inte talas om

Ramadan
Nåt fejkat muslimskt som kallas fasta

Fejkat
Liksom deras plågande av kvinnor
Och flickor
Översitteri mot de samma
Och all möjlig skit

Som de håller på med
”muslimska kvinnor har full frihet”
Fejkad frihet men rätt
att inte umgås med vilka de vill
att inte klä sej hur de vill
att inte vara ute om kvällarna
att betjäna ”sina män” så mycke de vill…

Men som sagt, det är ingen riktig fasta
Det är inte mycket annat som är riktigt heller
Med dessa muslimska praktiska tillämpningar…
Det är mest praktiskt för män
För kvinnor, får fängelse, vid våldtäkt t o m
På sina håll….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 173 gånger
Publicerad 2011-08-27 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO