Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sparbanksdirektör som stör


På sparbanken i Bergsjö
Så ”försvann”direktören”
Efter de illdåd han gjorde
Mot en familj
Som han helt ödelade
Helt och hållet
Troligen så har sparbanken
Eller swede bank som de nu
Kallar sej förstått att de övertramp
Och övergrepp som f d direktören gjort
Kommer att straffa sej

Och handelsbanken över gatan
Tackar för alla nya kunder
Som de bjöds på helt enkelt
När folk förstod vad Swedebank stod för
Och kronfogden i Hudiksvall
Skriver falska protokoll
Vid försäljningar då de påstår
Att denna direktör var med
För ingen (annan än protokollföraren)
Såg den nu helt osynlige klant
Bankdirektören på sammanträdet
Hos kronofogden….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger
Publicerad 2011-08-22 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO