Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Programtid i överkurs


På bästa barnprogramtid
Då visar man och talar om
”homosexuella babianer”

man kan undra om barna
Får höra om normal sex
Eller ska vi säga., traditionell sex
Och kärlek….

Eller ska det bara visas upp när aporna sätter på varann
Och liknande som nåt slags ”vägledning”
För det uppväxande släktet…

”Jo ni vet när mamma och pappa är nära varann
så kan det hända att… osv”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 109 gånger
Publicerad 2011-08-22 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO