Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäkerheten i Irak


Osäkerheten i Irak
Är osäkrare idag
Än förr

Fler mord på tjänstemän
Men
Men
Naturligtvis

Även om det mördas fler
Nuförtiden så….
Får man ”knappt säga det”
För allt, kan ”tolkas”…


I det ”vidsynta land” som heter Sverige
Där allt är kland
Som inte har den allsmäktiga
Journalistkårens välsignelse
De som alltid säger samma sak…


Och det de säger är
”alltid det sanna och visa”
Men i Irak dör folk mest
För att det finns för många själviska idioter där
En för hög ansamling svin helt enkelt
Uppenbarligen




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 170 gånger
Publicerad 2011-08-22 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO