Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem ska betala i rättvisans namn


Om fotbollen ska betala
Och ishockeyn m fl
Och rock festivaler
För snutbevakningen

Ska inte i rättvisans namn
Även ”PRIDE” festivalen betala
För sin bevakning…
Eller är det osnutet

Och man kan undra av vilken anledning…
De ska slippa betala för extra bevakning




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-24 19:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En berättigad frågeställning!
2011-08-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO