Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mess: Oacceptabelt

\"Hoppas du har skitkul!
När kommer du hem?
Vet du vad jag aldrig
skulle acceptera...
Kille som har klockan på
undersidan på armen..
Usch\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 690 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-06 15:27



Bookmark and Share


  Lisa
Jag vet! Det är helt GALET äckligt!
2008-01-10
  > Nästa text
< Föregående

jahapp