Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva på en annans lögn


När man lever i en lögn

Utan att rå för det själv

Så undrar man vad man gett sej in på


Vad känner man för folk

Egentligen?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-22 17:55



Bookmark and Share


  LassO
Ja om man får fel uppgifter, d v s man serveras lögn och tror, kanske vill tro, på den
2011-08-22

  Mats Henricson
Kan man leva i en lögn och vara helt oskyldig till detta ? Jag vet då inte......
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO