Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man hör regnet


När man hör regnet ute
Och det kommer
Närmre
Och närmre
Så är stunden inne
Det är här

Dropparma kastar sej över en
Som ett vildsint vått djur
I torktider är det en befrielse
En lycka
En källa till glädje

Men när det varit för ofta
Och påträngande
Så är vattnet ett litet helvete
Speciellt när det kommer uppifrån




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-22 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO