Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade berättat att boxningstränaren frågade om jag boxats förut


Mess: Problembarn

\"Ha ha...
Jag hoppas du svarade
`jag va typ ett problem-barn
i tonåren och hängde
rätt mycket i stan,
rånade folk å så, du vet´
ha ha..\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-01-06 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahapp