Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


"Blöt Poesi !"

Plask !
I en slask


En pöl
av öl !


En sjö
med ETT frö !


Drack vatten
genom tratten


Ett hav
blev en grav !


En flod
utav blod !


En å
djup som få !


I en fors
flöt ett kors !


Tog en dusch
smuts är ju usch !!


I en flodmynning
drunkna´ fröken Gynning !


Under ett vattenfall
blir lätt Latten kall !


----------









Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-22 01:02



Bookmark and Share


  poetryGirl
mycket vatten här...
2011-08-22

  aol
ler gillas
2011-08-22

  peter markurth
Kul rim
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska