Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av Louise Superjesus Jonasson kl. den 22 Augusti 2011 kl. 01:17


Sluta jaga mig!

Blä.

Alltså jag orkar inte.
Du är dum, och du..
Sedan när blev jag plötsligt så jävla intressant?

Jag vill inte ha dig.
Du har förbrukat din chans.
Sluta jaga mig!

Och så kallar du mig bitter när jag biter av.
Egentligen saknar du bara den stunden.
Den stunden då jag hängde efter dig som en hund i koppel.

Men jag har tagit mig loss och din chans är förbrukad.




Fri vers av Lolloowh
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-08-22 01:26



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
god attityd, god anta
heja dig:)!
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lolloowh
Lolloowh