Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mess: Nya skor

\"Helt sjuka grejen hände mig idag.
Jag gick inne på t-sportia
å helt plötsligt hör jag
en röst som säger
`köp mig annars kommer något
väldigt olyckligt hända dig´
å när jag vänder mig om
står en skit cool sko där.
Så jag var ju tvungen å köpa dem.
Jag menar varför ska jag ha
ännu mer olycka än vad jag redan har\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 486 gånger
Publicerad 2006-01-06 10:25



Bookmark and Share


  Smultris
Sant, dumt att dra på sig ännu mer olycka ju ;-)

Jag blev oxå övertalad häromdagen, dom där skorna är bra på
att manipulera oss flickor *ler*
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

jahapp