Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har berättat för min kompis att jag framställt henne som fröken kruskakli för mina arbetskamrater


Mess: Pizza

\"Idag blir det pizza...
Tyvärr så har de väl inte öppnat än
så jag får väl ligga här å svälta ett tag.
Kan du säga till dina kompisar
att jag ska äta pizza...\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 484 gånger
Publicerad 2006-01-06 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahapp