Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej Mormor




Hej Mormor!
jag skriver till dig fast du är död
men jag fick en sån plötslig lust att skriva
när jag tänkte på att mina barnbarn
är dina barnbarnsbarnbarn
Du skulle ha gillat dom
ifall du levat.
Det var bara det.
Hej då!
Sten




Fri vers av stenhur VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-22 08:32



Bookmark and Share


  walborg
Så viktigt att få tala klart till viktiga personer
2011-08-22

    ej medlem längre
Jag är säker på att Mormor blev glad för den här hälsningen!
2011-08-22

    ej medlem längre
Det var inte så "bara" !

Hisnande perspektiv . . .
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP