Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mess: Damlandslaget har match

\"Ha ha ja, fast i den här matchen
förstår jag honom
Östberg, sjölin, moström,
i stort sett alla suger,
seger åxå men jag håller med Kåmark
hon har i alla fall potential.
Jag skulle kunna tänka mig
att ligga med kåmark...\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-01-06 10:40



Bookmark and Share


  Christer VIP
varför är det här kul?? För det är kul!! ...tycker jag.
2006-01-06

  Ord
Hej igen Ingela =)

..du å din härliga fotbollspassion =)=)=)

..fått mig att klura på en vers om Zlatan... *skrattar*

Kram

/ Crister
2006-01-06
  > Nästa text
< Föregående

jahapp