Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet det bara öser ner

Men vad gör det när man
kan lata sig med en god bok
och bara vara glömma alla
bekymmer ett tag

Så för mig gör det inget att
regnet öser ner idag för det
blir en bra dag ändå ska njuta
och tänka bara på mig själv
idag




Fri vers av Ann-christin
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-22 12:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter nderbart, njut det är du värd
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin