Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kompis messa från fest


Mess: Onykter

\"Nä fy...Nu har jag druckit för mycket.
Nu kan jag tänka mig
å ligga med alla jag ser.
Jobbigt...\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 642 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-01-06 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jahapp