Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mess: Mer än vad jag ville veta..

\"Hej, har du någon tomteluva?
Skulle behöva låna en.
Ska spela in en jul-porris,
kom på att jag inte har någon
i det temat.\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 469 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-06 15:23



Bookmark and Share


  madinsane
strålande, strålande..
någon skrev att du borde ge ut en bok om dessa mess.
det borde du absolut. jag skrattar mig knäpp.
do it, do it!
2008-01-13
  > Nästa text
< Föregående

jahapp