Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte bråttom



Någon ropar
Något ropar
På mej
På oss
Efter oss
Om oss
Eller mej
Och dej

Det är jorden som ropar
Den ropar ”lev lev lev”
Innan du kommer hit så lev
Skriker den, jorden
Vrålar ut till oss
Jorden vill inte ha oss
Vill inte ha mej
Av jord skall du åter vara
”men det är inte bråttom”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-08-31 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO