Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De har nog gjort det fler ggr... inte bara då men då var uppenbart... så totalt uppenbart men RÅ gjorde, ingenting, eller JO, eller regeringen, eller nån annan man bara konstaterade att "åklagaren hade själv skapat bevis som togs in i rättssalen"


10 år sen snutarna satt och skapade bevis själva


Nu är det 10 år sen
Då någon satt och redigerade
Med sina filmer så ”passade man på”

Samtidigt som de stod folk och demonstrerade
Så la POLISEN på skanderande ramsor
För att skapa ”Nya slagkraftiga bevis”

”Ein swei drei Nazipolizei”
Men ingen reagerade
Man använde sej av „bevis“

Som man själv fabricerat
Men ”ingen” had gjort det
Och naturligtvis ”ingen ställs till svars”

Men i ljuset av att veta detta så
Inser varje tänkande människa
Att sanningen är inte så långt bort

För överallt annars
Utom i Nazi tyskland
Och kommunistländerna på sin tid
Har det varit olagligt att fabricera bevis

Men tydligen ”inte i Sverige” uppenbarligen
Om snutarna själva gör det…
”Ein swei drei Nazi polizei”

De är illa när ett lands rättssystem
Ser sej stå över lagen
Men ännu värre när inte ens polisens

Och rättssystemen instanser åthytas
Vid rättsövergrepp och diktaturfasoner
Som försöker begå övergrepp mot medborgarna




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-22 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO