Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nynnar tröstens ord..vaggar mig själv...o undrar...





"blott en dag
ett ögonblick i sänder"






ett andetag
utan ångest



är framsteg
för mig




"blott en dag
ett ögonblick i sänder"




en sekund
av ljuserseende



en blinkning
utan tårbränna





försiktigt strävande
utåt




blott en dag
ett ögonblick i sänder





mot något som
liknar livet



aldrig som det
var
som jag önskade
det skulle bli



men kanske
ändå
ett liv




blott en dag
ett ögonblick i sänder








Fri vers av Teresia Ridell
Läst 326 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-08-22 18:09



Bookmark and Share


    AA VIP
Bra text. Viktiga ord.
2011-08-23

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jag gillade verkligen nyordet ljuserseende!
2011-08-23

  Larz Gustafsson VIP
"Blott en dag"-konceptet är idealet.
2011-08-22

  Linda CH VIP
Små, små steg blir så småningom stora kliv, framåt. Utlämnande, starkt och vackert!
2011-08-22

    ej medlem längre
Goda ord att luta sig mot . . .
2011-08-22

    ej medlem längre
Livet väntar någonstans därframme, tro mig...även om vägen dit är lång.

Och vilken underbar text du förmedlar!!!
2011-08-22

  Yvonne Eriksdotter
så skört......
2011-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell