Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politikerkackel



Nu hör man politikernas äcklande
Travesti å ”empati”
Överallt
Från alla håll
Likt hundflockars ylande
Stämmer de in
I samma kör
Och just politikers känns och låter som’
Upptakten till ett val…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 156 gånger
Publicerad 2011-08-22 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO