Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quick beviljas


Tomas Quick beviljas resning

Ooops jag visste inte att man måste beviljas

Officiellt, trodde det var själva åtgärden efter

Som den tilltänkta måste bevilja

Trodde det räckte….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-08-23 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO